Monday, June 14, 2010

Dapat Buffered Earnings lagi!

Salam.. ingat lagi post aku minggu lepas pasal Dapat Buffered Earnings tapi Unique Visitors tak sampai 10?
Aku ingat tu je la satu2nya rezeki aku untuk Buffered Earnings tapi ntah mengape advertiser still memilih blogspot aku sebagai tempat dorang nak iklankan iklan dorang. Bukan 1 tapi  3 lagi Buffered Earnings yang baru.




Ni pulak statistic blogspot aku untuk minggu lepas:


Tapi disebabkan visitors blogspot aku ni sikit maka earnings pun sikit je la huhu. Sebab aku focus kat http://rekrazie.tumblr.com aku je. Tapi tak kisah la. Dah advertiser nak kasi so terima je lah. Terime kasih Advertiser! (aku ckp terima kasih kat advertiser sbb hari tu aku email Nuffnang & dorang cakap yang pilih tempat iklan tu adelah advertiser, bukan Nuffnang yang pilih)

11 comments:

Ery Farieha said...

waaaa
bile nak dpt buff baru lg ni?
T___T

zikeryhassan said...

rezeki tu bro.
Alhamdulillah

syue said...

waaa, syoknyaaaa =) tahniah. hehehe

encHIx laNDax said...

alhamdulillah..congtrates

nana said...

woot~ woot~ tumpang lalu!! Zoom~ zoom~

Sharinginfoz said...

better focus satu blog

Buffered Earnings RM20

Hemsem Ahmike said...

Congrats my friend :) Keep it up. Mek dpt sngt kurang huhuhuhu..

mR.sYaH said...

tahniah.. aku plak pelik dgn blog aku nih yg kejap ada buffered pastu xde plak.. pastu ade plak.. pening2..

mR.sYaH said...

tahniah!

♥cutebabygirl♥ said...

waaaaaaa
bestnyeeee
nak jugakkkkkkk ;(

taz said...

bestnye! ~

Post a Comment