Sunday, January 22, 2012

blogrMY: Ping Tajaan

Salam.. Entri ni dibuat secara sengaja untuk memperlihatkan ciri-ciri khas yang ada dalam blogrMY, antaranya Ping Tajaan. Ping Tajaan ini akan diletak pada setiap page laman web ini di bahagian atas dan memudahkan ianya di promosi untuk tontonan orang ramai.

Ciri khas ini masih belum boleh diguna pakai oleh orang ramai kerana hanya VVIP tertentu sahaja yang boleh membeli ruangan ini. Segala notis baru mengenai Ping Tajaan ini akan diberitahu kelak :)

4 comments:

Anonymous said...

buat la pelbagai jenis untuk login masuk ke web ping. mcm fb ke , normal login ke , apa2 je lah kan ...

rekrazie said...

setakat ni mmg fokus kepada twitter dulu :)

Blog Sensasi said...

satu usaha yg bagus....teruskan

Allya Riff said...

ping apa? tak faham. ngeeee T_T

Post a Comment