Monday, March 16, 2009

Blur

hehe lama plak xtulis blog.

aku rasa mcm terlalu byk bende aku nk tulis n luahkan.
tapi aku tatau kenape aku xmampu nk buat sume tu. huhu

keinginan untuk meluahkan di blog tu ade tapi slalu nye akan
end up dengan icon X

penah jugak aku dah taip mcm2 tapi last2 aku tetap tak post.
maybe aku bukan jenis yg meluahkan sesuatu dengan cara ni.

tak bermakna aku tak post aku tade life.
cume cara luahan aku hanyalah untuk
orang2 yang tertentu sahaja.
huhu pada sesiapa yang aku pernah bercerita
mengenai hidup aku. beruntunglah org tu.

boleh aku tau brape ramai je yang tau
kisah hidup aku yang lama lama? hehe.
aku rasa xramai yang tau sbb aku xpenah cerita.

Orang slalu ckp aku ni bukan serius punye org..
tapi tu org ckp..
so sume org anggap hidup aku ni dipenuhi dengan
semua nya yang indah2 belaka.
tapi mereka mmg betol! hehe

aku mmg suke merepek
aku mmg suke buat sesuatu yang lawak (konon)
sbb tu lah cara aku merelease kan tensen aku. hehe

skrang ni pon aku tatau asal aku tulis blog?
hahaha tak ke pelik.
nk dekat exam, org lain sume busy
aku bleh plak tulis blog. dah la jarang
tulis (taip sebenarnye) pastu tibe2 tulis panjang2.
hehe

aku tgh bosan skrang ni sbb tu aku tulis.
winamp aku ni dari smalam sentiasa running
dengan lagu2 playlist aku. skrang ni lagu dari

6ixth Sense Ft. Neo Letto - Cinta Yang Sempurna.
dah nk abeh da pon lagu ni. tunggu lagu ape lak kuar. haha

hoho! Linkin Park! dari album reanimation , Ft. chairman Hahn, Aceyalone
Wth you (bukan with you sbb die remix untuk album reanimation)

aku suke part rapping lagu ni. lagu ni mengingat aku aku time zaman skolah
mcm mane aku leh dpt nick rekrazie haha ( wow aku cerita kisah silam xD )

haha dah abeh lagu ni. next~

Love Bug. hehe best lagu ni. aku cari lagu ni n kasi kat seseorang hehe

ok dah dgr sampai habis. sambung menaip.
nnt lagu tuka aku tulis lagi kat bawah

tibe2 aku rasa sesuatu yang sangat pelik.
rupenye dengan menulis blog ni bleh rasa sesuatu yang tatau ape
(ketenangan kot walaupun tgh tenang lol).
so aku tau la kenape sesetengah org minat menulis blog,
bleh dikatakan setiap hari. @@

aku harap ape yang aku tulis kali ni berjaya di post!
hahaha selama ni asyik tade idea je.
sorry la panjang sket (kot)
tapi kalo rajin teruskan jele membaca ye.
aku tulis blog pon setahun sekali. haha

owh ya.. sejak dua menjak ni aku asyik diserang
dengan mcm2 jenis soalan yang berbeza
cara, bunyi, perkataan tapi mempunyai maksud yang sama iaitu..

"Ko dengan sape sekarang?"

haha.
aku rasa aku tanak jawab soalan ni sbb aku nk korang sendiri tgk n lihat.
ye aku mengaku aku mmg ade someone special
tapi aku just biar je la org sendiri tau.
n aku sangat hepi dengan ape yang aku lalui sekarang.
aku bukan jenis nk sorok2 bende ni sume.
kadang2 bende ni awal lg sbb tu aku xmo ckp ape2.
tunggu la da lama n selesa aku akan buat press conf. lol.

adeh nk gi toilet jap ye.
(sblom gi toilet aku tekan button WINDOWS + L)
*untuk mendapatkan feel cerita ni sile ke toilet juge ye pembaca*

ok kembali!

perghh winamp tgh play lagu Frankie Jordan - Once Again.
heheeheheheheheheheeheheheheheheeheheheheheheheeheh

ok next..

Lagu best ni.. Project Pop - Bukan Superstar
lagu ni best n thanks to NAi sbb die yang kasitau lg ni. hehe

adoi aku rasa mcm ni bukan aku ar.
aku bukan jenis bercerita sume ni. huhuhuhu
tapi kalo da mmg aku bercerita ni.. sile la amik perhatian LOL.

hah! aku skrang tgh rindu gile nk perform atas pentas
if xdpt then karoke pon jadi le n aku sgt3 rindu nk main bola sepak balik.
kaki aku memaksa aku untuk melupakan sekejap sukan yang paling aku minat.
huhuhu

main bola adelah satu kepuasan yang tak terhingga rasanye lol.

ok lah aku rasa sampai sini jele dulu.
nnt lg aku merepek lagi panjang pulak.
jumpe lg next time ntah tatau bile lol.
blog yang ditulis oleh aku ni diakhiri
dengan dendangan lagu DJ Dave - Menjelang Hari Raya.
hahahhaha

SELAMAT HARI RAYA!

xoxo, (tiru)
A.L.I.F

7 comments:

TuTs said...

hoi. pnjg sgt nih!! hahaha

dot said...

kumpul idea dari tahun lepas, tahun tahun lepas, tahun tahun tahun lepas ka? haha!

Miss N said...

sthn sekali menaip..hahahaha

- Gie - said...

hahaha...

see...sume nk bace blog ko..updet pls~

rekrazie said...

ramai jugak peminat aku ni. hahaha
nnt la aku release buku peribadi aku. jgn lupe beli tau. aku kasi diskaun ^^

shawLycious said...

hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogpost.com

XOXO,
nurul

GreeNrOsE said...

juz come to visit~
tb2 tertarik dgn post yg agak panjang dr yg laen2..
hahaha!

i loike diz~

yg pelik itu unik..

^__^

Post a Comment